Home Aktualitet Dita e 8-të e protestës në Grizë! Nuk pranojnë mbylljen e shkollës, prindërit: Të vijnë nga lart dhe të shprehen, do futemi brenda godinës me fëmijët…çojini te Edi Rama fjalimet tona

Dita e 8-të e protestës në Grizë! Nuk pranojnë mbylljen e shkollës, prindërit: Të vijnë nga lart dhe të shprehen, do futemi brenda godinës me fëmijët…çojini te Edi Rama fjalimet tona

nga Editor

PATOS- Prindërit e fëmijëve në Grizë:

Qytetari 1- Do të vijojmë me protestën derisa të na japin një zgjidhje. Të vijnë nga lart dhe të shprehen se cfarë do të bëjnë me shkollën.

Qytetarja 3- Sic e sollëm ne ekspertin, inxhinierin ta sjelli dhe ajo, ti ballafaqojmë. Të vijë dhe të sqarojë, kur ne kemi 8 ditë këtu të vijë dhe ajo të na japë një zgjidhje. Këtë mendim kemi.

Qytetarja: Ne kemi një jetë të tërë që u gëzuam se u bë shkolla, coji të Edi Rama fjalimet tona. Nëse kryetarja e Bashkisë do na presi ne do shkojmë te ajo. Nëse mësimi fillon do marrim fëmijët dhe do rrime brenda. Në Patos nuk i cojmë, inxhinieri na tha është në rregull.

Kryeplaku nuk na ka mbwshtetur fare.

vijon…

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!