Home Politike Negociatat/ Kryeministri i Holandës: Për Shqipërinë, “JO” është e qartë. Maqedonia në pozicion më të mirë, por..

Negociatat/ Kryeministri i Holandës: Për Shqipërinë, “JO” është e qartë. Maqedonia në pozicion më të mirë, por..

nga Editor

Kryeministri i Holandës, Mark Rutte thotë se për Shqipërinë është “Jo” e qartë vendimi kundër hapjes së negociatave, duke shtuar se Maqedonia e Veriut është në pozicion më të mirë.

Mark Rutte: Ju e dini pozicionin tone. Për Shqipërinë është një JO e qartë. Nqs shikon se çfarë do ndodhe, nuk ka avancime ose ndryshime. Nëse shikon Maqedoninë e Veriut ato janë në një pozicion me të mirë se Shqipëria. Kame ndodhur me shume gjera! Por dhe aty ka shume detyra për të bërë! Por gjykimi im është që për të dyja vendet do të këtë një JO. Për Shqipërinë Parlamenti im me ka dhënë një Jo të qartë për të votuar sonte me te cilën unë bie dakord! Për Maqedoninë e Veriut më pak eksplicite por ato kane shume për të bërë!

Lajme te ngjashme