Home Aktualitet Ministrja Balluku j’u lë takim sipërmarrësve të Bypass Fier e Vlorë, por nuk i pret dhe i përzë me policë

Ministrja Balluku j’u lë takim sipërmarrësve të Bypass Fier e Vlorë, por nuk i pret dhe i përzë me policë

nga Editor

Prej vitit 2016 kompanitë që kanë kryer punime në Bypassin e Fierit dhe Vlorës enden në zyrat e Ministrisë së Infrastrukturës për të marrë paratë që Qeveria u detyrohet.

Mirëpo, këto kompani jo vetëm që nuk kanë marrë zgjidhje për problemin e tyre, por tashmë Ministrja e re Belinda Balluku nuk ju hap as derën, edhe pse vetë i thërret në zyrë dhe ju lë takim të protokolluar. Mësohet se përfaqësuesit e kompanive janë paraqitur mëngjesin e sotëm para Ministrisë, pasi në orën 10:00 do të takoheshin me Belinda Ballukun, orar i përcaktuar nga vetë kjo e fundit.

Përfaqësuesit e kompanive u paraqitën sot në orarin e dakordësuar me ministren Balluku për të realizuar takimin me të dhe për të marrë një përgjigje pozitive për borxhet e pashlyera që Qeveria u detyrohet, për periudhën e punimeve 2016/2017.

Por në vend që të gjenin dyert e Ministrisë hapur dhe të takoheshin me Ballukun, ata janë përballur me policinë, e cila kishte rrethuar institucionin me efektivë të patrullës dhe specialë të Shqiponjave, pasi kështu kishte urdhëruar vetë ministrja. Pavarësisht arrogancës së ministres Belinda Balluku, përfaqësuesit e kompanive ndërtuese janë të vendosur që të mos shkulen nga hyrja e Ministrisë së Infrastrukturës pa marrë një përgjigje të drejtpërdrejtë për borxhet që shteti u detyrohet.

Lajme te ngjashme