Banori i zonës së Unazës së Re, Dorian Protoduari, i cili është kthyer në një nga personat simbol të protestës së Astirit, për mbrojtjen e banesave të tyre, ka shërthyer publikisht ndaj policisë së shtetit.

Në një shkrim në Facebook, Protoduari ka publikuar një foto ku shihet se policia e shtetit ka zbarkuar në banesën e tij për ta arrestuar.

Protoduari nuk ka hezituar që të pranojë publikisht që është larguar nga Shqipëria dhe se i kërkon policisë që të mos i shqetësoje familjen, pasi atë nuk kanë për ta kapur dot.

“Nuk e kpt se ca duan akoma nga mua kta fundrinat e kominatit po ckeni me familjen time qe ngelet vetem duke vajtur te banesa ime po kaq frik me paskeni nuk jam ne shqiperi a hani pyk ju dhe skeni per te me kapur dot me sa te jet jeta!”- shkruan Protoduari.