Home Aktualitet Zgjebja e Shqipërisë

Zgjebja e Shqipërisë

nga Editor

Alfons Zeneli

BE mund të na tolerojë për shkaqe gjeostrategjike, pra për motive që lidhen me politikën e saj të jashtme. Ajo nuk na refuzon e përjashton sepse ka problemet e saj të brendëshme por sepse ne kemi problemet tona të brendëshme. BE si komunitet në përbërjen e të cilit ka shtete liderë të demokracisë dhe ekonomisë botërore, nuk mund të mashtrohet nga patologjia folklorike e ”gjeniut të vogël” Taulantit, as nga fiksimi i të zotit të tij për sfilata e as nga kartat që dërgon grupi i grave revolucionare të kartelit qeveritar.
Zgjebja që i ka ngjitur Shqipërisë nuk mund të fshihet duke tundur e mbajtur bishtin përpjetë nëpër Evropë.

Lajme te ngjashme

error: Alert: Content is protected !!